Kinderboekenweek

"Van daar... naar hier"

Een online escaperoom voor kinderen van +/- 8 tot 12 jaar van ongeveer 60 minuten. 


Jessie vindt een geheimzinnige brief op de deurmat.


Het is het begin van een avontuur wat Jessie op plekken brengt waarvan ze niet dacht dat zij er ooit zou komen. Een zoektocht naar haar opa, maar ook een zoektocht naar dat wat je zelf wilt. Zodat je kan worden wie je bent! 
 

Help Jessie bij haar zoektocht. Puzzel alle stukjes bij elkaar en los het raadsel van opa op.  


Wat is het? 

Een online escaperoom voor kinderen van 8-12 jaar die je alleen of samen kan spelen. Je combineert de puzzels op scherm met de onderdelen uit je envelop. Escaperooms zijn erg populair op dit moment. Wij zetten echt in op het beleven van een verhaal in combinatie met uitdagende puzzels. Ons concept sluit perfect aan bij de Kinderboekenweek.    
Verder zit er een spelelement bij waarbij de speeltijd wordt bijgehouden en de snelste tijd kan worden neergezet.

Hoeveel kost het? 

Neem contact met ons op via escapeoord@gmail.com. Dan maken we een offerte op maat. We bieden de enveloppen nog aan voor winkels en scholen. 

Hoe bestel ik? 

Bestellen kan tot 28 september. stuur dan een mail naar escapeoord@gmail.com. 

Wie zijn we? 

Wij zijn 4 enthousiaste creatievelingen met een achtergrond in theater, psychologie, programmeren en organiseren. Door onze kwaliteiten te combineren zetten we een prachtig product neer. We hebben escaperooms ontwikkeld voor volwassenen en kinderen. Daarnaast hebben we in opdracht van Bibliotheek Bollenstreek een escaperoom ontwikkeld voor de allerkleinsten (3-6 jaar) voor de Media Ukkie Dagen 2021.