Voorstellingen

We hebben verschillende voorstellingen waar we ook al meerdere keren mee gespeeld hebben. Om goede aan te sluiten bij de doelgroep jonge kinderen houden we onze voorstellingen kort (15-30 min). Ook maken wij voorstellingen op verzoek, neem voor de prijzen daarvan contact met ons op. 

Ezel en Leeuw naar de ruimte 

         

Een interactieve voorstelling voor kinderen van 3-8 jaar oud.  Ezel wil wel eens iets anders, maar leeuw heeft het liever altijd hetzelfde. Toch gaan deze 2 vrienden samen op reis in de ruimte, op zoek naar de maan. Maar als ze de maan eindelijk vinden...…. Bij deze voorstelling helpen de kinderen mee om het verhaal te maken en zingen we verschillende liedjes. De voorstelling duurt ongeveer 20 minuten.     

Thema's:  ruimte, vriendschap, reizen

 

 

Balotje

Een voorstelling gebaseerd op het boek: Balotje en het tasje van oma. Deze voorstelling is heel erg leuk voor kinderen van 3-7 jaar. De kinderen doen mee met het kleurenlied en helpen Balotje zoeken naar dat wat ze niet wil verklappen, wie weet zitten de kinderen er wel bovenop! We hebben deze voorstelling gespeeld op basisscholen, maar ook op de BSO. 

Thema's: kleuren, zoeken, oma's, boos zijn

       

 

 

 

Marnick theater logo